2013. április 25., csütörtök

MEDVEHAGYMA PESTO

Hamarosan lejár  a medvehagyma szezonja, ezért próbáltam üvegekbe menteni az elkövetkező hónapokra is. Így készült a medvehagyma pesto.
Hozzávalók:
2 nagy csokor medvehagyma
1 dl olívaolaj
10 dkg dió
10 dkg parmezán
tengeri só
bors
A hozzávalókat összedaráljuk, sózzuk, borsozzuk és üvegbe tesszük, felhasználásig hűtőszekrényben tartjuk.
   

2 megjegyzés:

  1. Kedves Kisildi!
    Imádom én is a medvehagymát és mindent ami avval készül.
    Nagyon szeretem olvasni a Kifőztük magazint, jó pár receptet már el is készítettem belőle. A magazinban találtam rá a blogodra és nagyon tetszik - szép, ízléses, összhangban levő fotók és nagyon jó receptek !
    Kérlek látogass meg engem is : http://www.juditkakonyhaja.blogspot.hu/
    Köszönöm.
    Üdv: Judit

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm judit, megnézem én is a blogodat :-)

    VálaszTörlés