2011. november 26., szombat

TARKA PENNE CSIRKÉVEL



Tészta jöhet minden mennyiségben, bármikor, főleg a penne, a kedvencem. Hát még amikor trikolórt veszek...Nem gyönyörű?



Felkarikáztam 2 fej hagymát, majd amikor üvegesre dinsztelődött pár kanal olajon, akkor hozáadtam 3 cikk zúzott fokhagymát és egy apróra kockázott csirkemellet. 







ztam, borsoztam és gyakori kevergetés mellett fedő alatt puhára pároltam. Akkor hozzáadtam egy zacskó bolognai spagetti alapot , 2 kanál paradicsompürét és egy fél liter vizet. 5 perc alatt készre főztem.









Közben sós vízben al dente-re főztem 25 dkg pennét, leszűrtem és sajttal megszórva a húsos mártással tálaltam.






Feleim, vegyetek és egyetek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése